image description
Brielle. Voor elkaar.

Avinci Advocaten

Welkom bij Avinci Advocaten. Het juridisch steunpunt voor bedrijven en particulieren. Wij ontzorgen u van uw juridische problemen. Persoonlijk en betrokken. Avinci Advocaten een full service kantoor met een heldere aanpak.

Onze rechtsgebieden:

Het is namelijk een grote kans dat een bedrijf of persoon in uw leven te maken krijgt met juridische conflicten, geschillen over arbeidszaken, incasso’s, licenties en contracten, werkgever/werknemer arbeidscontracten, insolventie, huisvesting, ondernemingsrecht of intellectueel eigendom. Wij adviseren u en denken met u mee, zo hebben wij voor ondernemers een speciaal dienstenpakket ontworpen. Als men namelijk voor ieder geschil een advocaat moet inhuren wordt dat een dure aangelegenheid. Het nieuwe dienstenpakket van Avinci Advocaten biedt voordelen voor ondernemers met voordelig tarief zodat u het hele jaar kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Avinci Advocaten: snel, economisch en efficiënt!

#strafrecht #arbeidsrecht #ondernemingsrecht #contractrecht #vastgoed #familierecht #insolventie #incasso #ictrecht #entertainmentrecht

Afbeeldingsresultaat voor avinci advocaten