image description
Brielle. Voor elkaar.

Handshakes

Handshakes en verkopen

Handshakes is een jonge, talentvolle en gedreven organisatie met een schat aan verkoopervaring. Deze ervaring is opgedaan door te doen wat je als verkoper moet doen: verdiepen, bellen, bellen, bellen, juist inzetten van social media kanalen, afspraken inplannen, afspraken voorbereiden, afspraken uitvoeren, tijdig opvolgen en verkopen. Afspraak na afspraak. In de loop der jaren heeft het team van Handshakes haar ervaring opgedaan door wel tientallen verkooptrainingen te volgen en duizenden (koude) verkoopgesprekken te doen op het vlak van credit management, e-commerce, payment services, loyalty, retail, specifieke ICT oplossingen en klantcontact software. Genoeg ervaring om het ambacht van verkopen tot in te puntjes te beheersen. Onze opgedane kennis, onze energie en natuurlijk ons talent voor verkopen zetten wij in om de verkoopresultaten van onze opdrachtgevers op te starten en/of te verbeteren.

Daarnaast gebruiken wij deze ervaring om onze kennis en vaardigheden over te dragen op jong talent. De mix van hongerig talent en ervaren verkooprotten, dat is het team van Handshakes. In ons DNA kennen wij geen NEE, wij gaan door tot en met de Handshake!

Handshakes verkoopbureau

U kunt uw verkoop uitbesteden aan Handshakes, maar u kunt ook een verkoper van Handshakes inhuren. Lijkt u dit wat? Stuur dan een bericht naar info@handshakes.nl

Handshakes

Contactdetails

0181 - 50 74 68
06 - 23 35 48 62
info@handshakes.nl

KVK: 64851605

Postadres
Rochus Meeuwiszoonweg 434 
3231 CM  BRIELLE

Bezoekadres
Krammer 8
3232 HE  BRIELLE