image description
Brielle. Voor elkaar.

QliQ B.V.

QliQ is een klein en inspirerend bedrijf, met passie voor communicatie en media. Het draait bij ons om functionele marketing concepten. Hierbij zijn de inspanning en inzet van middelen functioneel en niet ten dienste van marketing op zich. Liever een simpele originele effectieve oplossing dan slechts een beproefde methode navolgen. Belangrijk hierbij is het “what’s in it for me” principe voor alle partijen het uitgangspunt is. QliQ komt het best tot z’n recht als er snel  geschakeld wordt.

Over QLiQ
QliQ specialiseert zich in het opnieuw bekijken van bestaande situaties. Zonder ballast. Zonder keurslijf.  Het goede van het bestaande aanvullen met frisse ideeën. Belangrijk is dat de beste ideeën uiteindelijk altijd samen tot stand komen Naast het bieden van de juiste expansie  is QliQ ook in staat volledige nieuwe concepten te ontwikkelen op het gebied van media.
Kortom, voor iedereen wat wils.

Possibilities
QliQ kijkt vooral naar de mogelijkheden en niet naar de problemen. Bij het zoeken naar de oplossingen wordt er vaak afgeweken van de gebaande paden en worden er minder voor de hand liggende verbanden gelegd. Zo komt een onverwacht maar effectief resultaat tot stand.

Follow us on 

 

 

qliq